Poticajan primjer brižnog oca: Vlahović kćerima podijelio 400 milijuna kuna

0
Ante Vlahović
Ante Vlahović

Kad je u pitanju odnos prema bližnjima uvijek volimo istaknuti dobre i poticajne primjere pa evo ovaj put ističemo primjer Ante Vlahovića, najvećeg pojedinačnog vlasnika naše najbogatije kompanije Adrisa, komentirao je Zoran Šprajc na RTL-u

Dobri Ante koji je vlasnik oko 23 posto dionica Adrisa, pokazao se kao brižan otac i svoje dvije kćeri Ines i Teu Silviu je darivao svaku sa po 3,5 posto dionica Adrisa. 

Kad kažemo 3 i po posto to se ne čini mnogo, ali tih 3,5 posto vrijedi oko 192 milijuna kuna. Dakle Vlahović je kćerima podijelo nešto manje od 400 milijuna kuna potvrdila je i Zagrebačka burza.

Zli jezici već nagađaju da je to učinio kako bi na Skupštini dioničara koja se uskoro treba dogoditi Vlahović imao što više glasova za svoju razrješnicu kao predsjednika 
Uprave.

Naime, dio dioničara je jako ljut što je Vlahović kao direktor Adrisa svojedobno Ivici Todoriću i Agrokoru odobrio kredit  od milijardu kuna koji je sada na vrbi svirala. Mi u takva nagađanja ne vjerujemo, kad se 400 milijuna podijeli djeci to može biti samo potez brižnog i odgovornog oca na kojeg bismo se svi trebali ugledati, kazao je Šprajc.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa