Konstituirano Gradsko vijeće Vodnjana, Corrado Ghiraldo predsjednik

0
Gradsko vijeće Vodnjana s gradonačelnikom Klaudiom Vitasovićem
Gradsko vijeće Vodnjana s gradonačelnikom Klaudiom Vitasovićem

Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Vodnjana održana je 13. lipnja u gradskoj vijećnici Grada, a prisustvovalo joj je 14 od 15 izabranih vijećnika.

Novi saziv Gradskog vijeća čini 10 vijećnika s koalicijske liste IDS-ISU-HNS: Nevija Štokovac, Cristina Demarin, Barbara-Buršić Križanac, Pietro Demori, Petar Mirković, Igor Orlić, Corrado Ghiraldo, Miodrag Popović, Silvija Faris i Tea Cvek te pet vijećnika s liste SDP-HSU-IL: Evelina Biasiol-Brkljačić, Damir Iskrić, Flavio Gregorović, Željka Mitrović i Gianfranco Vitassovich.

Za predsjednika Gradskog vijeća jednoglasno je izabran Corrado Ghiraldo koji je u svom govoru zahvalio svim vijećnicima na ukazanom povjerenju te je pozvao sve vijećnike na suradnju i konstruktivan rad, a sve u cilju razvoja Grada.

Vijećnicima se je obratio i gradonačelnik Klaudio Vitasović: „Čestitam svima vama i pozivam vas na zajedništvo i na suradnju kako bi svi dali svoj doprinos radu Gradskog vijeća. Vjerujem da ćete, bez obzira koju političku stranku zastupate, svi težiti ka ostvarenju zajedničkih ciljeva i realizaciji strateških projekata za razvoj Grada i dobrobit svih građana“.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa