MALI TURIZAM

Tri dječja vrtića postali kumovi Valamarovih igrališta na Lanterni

0

U okviru programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere  „Mali turizam“, na Lanterni su otvorena dva nova velika dječja igrališta čiji su kumovi mališani iz lokalnih dječjih vrtića.  Tako je Dječji vrtić „Višnjan“ kum igralištu „Tamaris“ u sklopu hotela Valamar Club Tamaris, dok su dječji vrtići iz Tara, „Radost“ i „Paperino“ kumovi igrališta „Lanterna“ u Camping Resortu Lanterna. Osim Valamarovim gostima, igrališta su otvorena za svu djece iz lokalne zajednice. Ovom investicijom Valamar Riviera još jednom dokazuje svoju vodeću ulogu kao partnera svake destinacije u kojima kontinuirano ulaže u nove sadržaje i kvalitetu života lokalne zajednice. Uz veliko veselje igrališta su i službeno otvorili mališani iz dječjih vrtića – kumova.

U ime Valamar Riviere, glavnog investitora, oba je igrališta kumovima dječjim vrtićima predala  potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Ivana Budin Arhanić koja je tom prilikom izjavila: „Podrška i odgovornost prema lokalnoj zajednici vrijednosti su koje su utkane u našu viziju i misiju i koje u Valamaru živimo već šest desetljeća, a provodimo kroz naše programe društveno odgovornog poslovanja. „Mali turizam“ meni je posebno drag program jer će jednoga dana ovi mališani koji sada uživaju u igri na novim igralištima odrasti u vrijedne ljude koji će nastaviti unaprjeđivati našu destinaciju i turizam. Također, sigurna sam da će naši mali kumovi iz dječjih vrtića sa svojim roditeljima i odgajateljima posebno čuvati nova mjesta za igru te uživati u njima svakoga dana. Stoga mi je posebno zadovoljstvo predati ova igrališta na korištenje vrtićima-kumovima ali i svoj djeci iz lokalne zajednice“.

Igrališta su napravljena prema najvišim standardima, a sadržaji su podijeljeni prema dobnim skupinama od 0 do 11 godina. Djeca će tako moći uživati u novim toboganima, tunelima, penjalicama, visilicama, ljuljačkama, adrenalinskim multifunkcionalnim penjalicama, multifunkcionalnom edukativnom kutku (planetarij, edukativne igre, igre u parteru poput twistera i školice) i zanimljivim eko vrtovima u čijim će gredicama rasti lokalne biljke i začinsko bilje. Za one najmanje, mališane do tri godine, igralište nudi i natkriveni dio s topografskim igrama. Odrasli će pak tu naći savršeno mjesto za rekreaciju s obzirom na to da svako igralište ima i rekreativni kutak za odrasle sa spravama za vježbanje (outdoor fitness).

„Mali turizam“ jedan je od devet  programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere u okviru kojega već drugu godinu lokalni dječji vrtići posjećuju objekte u destinacijama u kojima posluje Valamar te kroz igru i zabavu uče o zanimanjima u turizmu i hotelijerstvu. Ove godine, osim posjeta Valamaru, suradnja s dječjim vrtićima obuhvaća i kumstvo novim dječjim igralištima u destinacijama. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa