Uz Vatre sv. Ivana i zborsko pjevanje počinje Vodnjansko ljeto!

0
Preskakanje krijesova na jednom od prijašnjih izdanja Vodnjanskog ljeta
Preskakanje krijesova na jednom od prijašnjih izdanja Vodnjanskog ljeta

Vodnjansko ljeto svečano se otvara u 23. lipnja uz Vatre sv. Ivana i vatreni nastup plesne skupine USB Poreč te grupe Point! Pripremite se za vruću ljetnu atmosferu na glavnom trgu u Vodnjanu! Program počinje već u 20 sati s izložbom keramičke grupe Zajednice Talijana Vodnjan u Galeriji Loggia te sa nastupom mješovitog zbora ZT Vodnjan, mandolinističkog orkestra i ženskog zbora KUD-a “Lino Mariani” iz Pule, dok je paljenje vatre predviđeno iza 22 sata.

Ljeto u Peroju ove godine zasigurno će obilježiti 1. Međunarodni festival zmajeva FLYinFEST u kojem možete uživati na novouređenoj plaži „Martulina“ od 23.- 25. lipnja. Zmajari iz različitih krajeva svijeta (Italije, Njemačke, Brazila, Kine, Indije, Vijetnama i Hrvatske) demonstrirati će svoje zmajarske vještine i umijeća, a posjetitelje očekuju radionice izrade zmajeva, izložbe, „noćna čarolija“ i još puno toga!

I ove će se godine 24. lipnja u Peroju održati tradicionalni odbojkaški turnir na pijesku “Martulina cup 2017”! Bit će to još jedno ljetno poslijepodne prepuno sporta i dobre zabave na prekrasnoj plaži Martulina. Istog dana, s početkom u 20.30 sati na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 3. Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a “Vodnjan”.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa