Prekrasni oldtimeri plijenili pažnju na pulskoj Portarati

0
Robert Cvek i Peter Godehardt s oldtimerima na pulskoj Portarati
Robert Cvek i Peter Godehardt s oldtimerima na pulskoj Portarati

U organizaciji engleskog „Benjafields Racing Cluba“ ovih dana u Istri boravi skupina zaljubljenika u raritetna izdanja Bentley automobila, a svoje su limene ljubimce ponosni vlasnici 21. lipnja pokazali na pulskom Trgu Portarata. U ime Grada Pule srdačnu dobrodošlicu i boravak u Puli zaželio im je zamjenik gradonačelnika Pule Robert Cvek koji je pohvalio njihov izniman trud i entuzijazam.

Zahvalivši na dobrodošlici, idejni začetnik puta Peter Godehardt otkrio je kako se u Puli trenutno nalazi skupina od 14 entuzijasta i zaljubljenika u Bentley oldtimere, a na putovanju su sa svojih sedam vozila proizvedenih od 1927. do 1931. godine.

„Ima nas iz Sjedinjenih Američkih Država, Irske, Engleske i Njemačke i ovo je naše treće putovanje po Hrvatskoj. U Puli smo posljednji put bili 2010. godine kada smo od Londona krenuli put Dubrovnika, a u međuvremenu smo se zaustavili u vašem gradu. Ovdje se osjećamo izvrsno, ljudi su veoma susretljivi i dragi, a svaki se put radujemo kad dolazimo u Pulu“, kazao nam je Godehardt i zaključio kako će se u Pulu i Istru definitivno ponovno vratiti u još većem broju.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa