Iskustva porečke sezonke: Kupanje pomaže izgurati 7 radnih dana

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Počelo je sitno odbrojavanje do vrelih ljetnih dana, kupanja i guštanja koji su svima najdraži dio turističke sezone na Jadranu. Ipak, osim uživanja u morskim radostima ljetni mjeseci mogu biti izvor zabave, ali i zarade. Ako nemate stalni posao i muka vam je od pomisli na paklene dane u gradu sezonski posao prilika je za besplatno ljetovanje, piše 24sata.

Vesna Grujić (22) nije se odlučila za rad u ugostiteljskom sektoru, ali nit vodilja bila je ista: ljeto na moru i štednja uz koju će pomoći roditeljima. Nije radila u restoranu, no hranu je kuhala u malenom apartmanu u centru Poreča koji je dobila na korištenje. Zaposlila sam se na štandu s nakitom i radila sam svaki dan od ponedjeljka do nedjelje, no odrađenih osam sati u trenutku bih zaboravila sunčajući se na plaži cijelo popodne, donosi 24sata.

Cilj mi je bio uštedjeti neki iznos kako bih bila financijski neovisna od roditelja, a i da se ostatak godine mogu kvalitetno posvetiti studiranju - ispričala je Vesna ističući da je na poslu stekla mnogo prijatelja, posebno Talijana, s kojima je i danas u kontaktu. Moje iskustvo je sjajno, odlazak bih preporučila svim mladim osobama, a onaj osjećaj koji ti pruža kupanje u moru pomaže izgurati sedam radnih dana - zaključila je Vesna koja već nestrpljivo iščekuje početak sezone u Poreču, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa