Aktivna zona Coca-Cole od rujna na livadi u Katurama

0
Valter Glavičić i Federika Mohorović Čekada s predstavnicima Coca-Cole
Valter Glavičić i Federika Mohorović Čekada s predstavnicima Coca-Cole

Gradonačelnik Valter Glavičić 17. srpnja se sastao s predstavnicima tvrtke Coca-Cola HBC Hrvatska radi dogovora oko postavljanja vježbališta na otvorenom.

Da podsjetimo, ove je godine Coca-Colin sustav u Hrvatskoj nastavio s projektom izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, te će ove godine postaviti njih još deset diljem Hrvatske. Uređenje aktivnih zona, provodi se od 2016. u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost. 

Građani Labina svojim su aktivnim glasanjem i promicanjem akcije doveli Labin na 2. mjesto u kategoriji gradova od 10 do 35 tisuća stanovnika. Vježbalište će biti opremljeno sa šest sprava za vježbanje različite namjene kojima se mogu koristiti umirovljenici, tinejdžeri, rekreativci i profesionalni sportaši, odnosno svi zainteresirani za aktivan život i vježbanje na otvorenome. 

Objavljenom anketom na službenoj web stranici Grada Labina odlučeno je da lokacija za postavljanje navedenog vježbališta bude u naselju Kature, točnije na livadi nasuprot benzinske crpke INA.

Predstavnici Coca-Cole obavijestili su gradonačelnika kako se postavljanje vježbališta planira početkom rujna, a ovog tjedna potpisat će se i ugovor između Grada Labina, tvrke Coca-Cola HBC Hrvatska i tvrtke Redox, proizvođača navedenih sprava.

„Zahvaljujemo svim građanima koji su se angažirali u glasanju i omogućili da Labin dobije vježbalište na otvorenom!“, poručeno je iz Grada Labina.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa