Prijavite se na turnir u piciginu ove subote u Medulinu!

0

U subotu, 29. srpnja 2017. godine u 14 sati održava se Pešekan kup u Medulinu na plaži Bijeca kod beach bara Havana. Organizatori su Udruga za promicanje igre picigin „Pešekan“ iz Medulina, a za ovogodišnji turnir najavljuju brojna iznenađenja i bogate nagrade.

Prijave na turnir traju i na dan održavanja turnira, a popust je moguće ostvariti na rane prijave koje traju do petka. Ekipa se sastoji od 4 - 6 igrača, a suci ocjenjuju: suradnju i uigranost igrača momčadi, maštovitost ,tehnička dotjeranost, bala u zraku te ukupni dojam.

Sve natjecatelje očekuje vrhunska zabava na plaži uz DJ-a, Pešekan narukvice pomoću kojih se ostvaruje određena količina besplatnog pića, hrana, picigin majica i brojne nagrade iznenađenja.

Picigin je 2011. godine priznat kao kulturno nematerijalno dobro Republike Hrvatske, a picigin u Medulinu poznat je kao jedan od najboljih turnira u Hrvatskoj. Za dobru zabavu na turniru će osim DJ-a biti zadužena ekipa „Pešekana“, Red bull hostese, plesačice iz „First Entertainmenta“ i simpatični voditelji.

„Možete očekivati najbolji turnir do sada, sa najbogatijim nagradama kao uvod u Picigin Open koji će se održati 19. kolovoza. Pripremili smo puno iznenađenja, stoga pozivamo sve da nam se pridruže na Bijecu uz puno dobrog picigina, zabave, hrane i pića te brojnih iznenađenja“, poručuju iz Pešekana.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave na broj telefona: 098 13 55 984 (Sandro) ili na facebook stranicu: https://www.facebook.com/picigin.medulin/ .

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa