vole valaltu

Vjenčali se goli, rođacima bilo neugodno pa nisu došli

0
Foto: Daily Mail/100posto
Foto: Daily Mail/100posto

Britanac Jeff Adams (54) i njegova partnerica Sue (47) iz Novog Zelanda vjenčali su se goli i to na svatovima kojima su prisustvovali potpuni stranci. Članovima njihovih obitelji bilo je previše neugodno da bi prisustvovali, piše Daily Mail, prenosi portal 100posto.

Neobična svadba odvila se u Australiji, točnije u Toowoombi, u Queenslandu ovog travnja. Skupa imaju šestoro unuka, obožavaju motore, ali i Hrvatsku. Na njihovim profilima na Facebooku vidljivo je kako su putovali Europom, a od svega najviše im se svidjela upravo naša zemlja. Jeff je oduševljen nudističkim kampom Valalta u Istri. Ocijenio ga je peticom, a ostavio je pohvalan komentar, donosi 100posto.

"Naš boravak u Valalti nam je najdraži dio odmora u Europi. Nismo novi u nudizmu, ali ovo nam je bio prvi posjet odmaralištu. Uživali smo u svakoj sekundi. Nevjerojatno mjesto. I ljudi. I gosti i osoblje bili su super. Hrana je bila vrhunska. A sadržaji su dobro održavani. Sumnjam da igdje možete pronaći mjesto koje je više prijateljsko", napisao je oduševljeni Jeff 2016. godine, donosi 100posto.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa