Prava umjetnica modernog doba: Pleše, pjeva i animira publiku

0
Angelica Zacchigna (foto: Facebook)
Angelica Zacchigna (foto: Facebook)

Angelicu Zacchignu mnogi pamte po njenom angažmanu izbora za Miss Istre pa Miss Hrvatske kako bi na kraju nastupila kao hrvatska predstavnica na biranju za Miss Svijeta. No, Angelica je svestrana što se tiče glazbenog svijeta, prava umjetnica modernog doba. Ona pjeva, pleše i animira publiku u Istri, dok se paralelno trudi oko usvajanja znanja o glazbi na Glazbenoj akademiji u Trstu. Njena spontanost, kako na izboru za Miss, pa tako i kod svake njene show izvedbe na jednoj od ljetnih terasa, osvaja publiku, piše portal Mambo Istriano.

– Uvijek sam tu. Radim ono što sam uvijek radila. Trudim se napredovati u glazbi. Studiram na Glazbenoj akademiji u Trstu te paralelno radim. Za sada još nisam dobila jednu ozbiljnu ponudu u kojoj se uklapa ono što i ja želim raditi te da se povezuje glazba onako kako ju i ja vidim. Pokušavam ostvariti svoja autorska djela te ću se nakon ove ljetne sezone koncentrirati isključivo na to. Vidjeti ćemo što će iz svega toga izaći vani i što će se kreirati, piše Mambo Istriano.

– Svaki nastup je poseban, neovisno o manjoj ili većoj bini. Imala sam jednu improvizaciju koja me je posebno dojmila. U New Yorku, bile smo sve misice na brodu radi brunch-a. Bio je tamo jedan poznati pijanista kojeg u toj situaciji nisam odmah prepoznala da se radi o Enrique Haneine. Predložila sam da nešto otpjevamo, te sam ga pitala može li se takvo nešto i napraviti. Otpjevali smo “If Ain`t Got You”. Bilo je sve spontano i posebno bezobzira na sve što je bila teška atmosfera radi izbora. To će biti nešto što ću pamtiti stvarno jako dugo, rekla je Angelica Zacchigna za Mambo Istriano.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa