Teo i Raška pozivaju vas na proslavu radija Rovinj FM!

0
Teo i Raška, nezaobilazni dio tima Rovinj FM-a
Teo i Raška, nezaobilazni dio tima Rovinj FM-a

Radio postaja Rovinj FM koji djeluje u sklopu tvrtke Media FI d.o.o. iz Rovinja slavi u mjesecu kolovozu svoj drugi rođendan. Naime, točno je 10. kolovoza 2015. godine rovinjska radio postaja krenula s emitiranjem na veliko zadovoljstvo publike koja je strpljivo čekala da ponovo ima baš svoj radio. Prema službenim istraživanjima slušanosti, do danas su postali prva rovinjska i treća istarska radio postaja. Krasi ih urbani i dinamičan program, koji pored ostalog njeguje kulturu, lokalne tradicionalne i kulturne vrijednosti vrijednosti, pogotovo jezike.

Slušaju ih i stariji i mlađi slušatelji, a vrlo su rado viđeni i u živo kao voditelji, animatori i zabavljači na raznim javnim događajima. Novinari i tehničari, zajedno čine jedan stručni tim, veliku skladnu radijsku obitelj, koji temama pokriva sve segmente života ljudi te upravo zato slušatelji vrlo često traže upravo njihovu frekvenciju. Ovom prigodom najavljuju veliku rođendansku feštu koju žele podijeliti sa svojim sugrađanima ali i šire, sa svim slušateljima do kojih signal Rovinj FM-a stiže. Pozvani su svi koji žele slaviti i veseliti se s timom Rovinj FM-a, a fešta će se održati u 11. kolovoza na lokaciji „Stare željezničke“ u Rovinju.

Za nezaboravnu feštu pobrinut će se grupa Nola, Night Express, Mateo Pilat i gosti, a uz brojne uzvanike, rođendan neće propustiti ni Tony Cetinski. Rođendanski party počinje od 18 sati i svi ste pozvani. Ulaz je besplatan. Budite uz nas svi i proslavite naše prve dvi, poručuju s Radio Rovinja. Program je slijedeći: 18 – Rovinj FM DJ's, 20 sati – Grupa Nola, 22 – Mateo Pilat i gosti te 23 – grupa The Night Express.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa