Tražite posao? Evo što se nudi na tržištu rada

0
Etradex traži radnika za benzinsku crpku
Etradex traži radnika za benzinsku crpku

Labirint je softverska tvrtka koja trenutno zapošljava Application Developera. Govorite li tečno engleski jezik i imate barem dvije godine radnog iskustva na sličnoj poziciji, analitičke vještine i želju za učenjem, prijavite se na oglas do 25. kolovoza.

Montažer tehnik traži petnaest Električara za rad u Hrvatskoj i inozemstvu na kućnoj i industrijskoj struji. Potrebne su vam minimalno dvije godine radnog iskustva, a poželjna je i potvrda o školovanju elektro struke. Plaća ovisi o znanju i iskustvu, stan i prijevoz su organizirani i plaćeni. Prijave traju do 25. kolovoza. 

Kentbank je banka fokusirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima. U potrazi je za Voditeljem poslovnog odnosa, a idealan kandidat ima iskustvo u poslovanju s pravnim osobama u financijskoj instituciji. Prijave na oglas traju do 13. kolovoza.

British American Tobacco & TDR zapošljava Custom and Transport Managera u stalni radni odnos. Uvjete koje kandidat mora zadovoljiti potražite u oglasu na koji se možete prijaviti do 23. kolovoza.

Etradex grupa bavi se maloprodajom i veleprodajom naftnih derivata, a njihova maloprodajna mjesta nalaze se u Istri. Trenutno zapošljavaju Prodavača na benzinskoj postaji, a poslodavac nudi niz pogodnosti koje možete potražiti u oglasu na koji prijave traju do 11. kolovoza.

Valamar Riviera je vodeća turistička kompanija s hotelima, ljetovalištima i kampovima u Istri, na otocima Krku i Rabu te u Dubrovniku. Za rad u Poreču pak traže Suradnika u nabavi. Natječaj traje do 20. kolovoza.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa