Prodavaonica Lisca ima najljepši pulski ljetni izlog

0

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" Ljeto 2017., kojega zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, 11. kolovoza dodijeljena je nagrada za najljepši izlog trgovini "Lisca" na adresi Flanatička 13.

Ovom prilikom direktorica Turističke zajednice Pule Sanja Cinkopan Korotaj istaknula je je kako joj je iznimno drago da je trgovina Lisca po prvi puta osvojila ovu nagradu koja potiče vlasnike trgovina na uređenje i uljepšavanje svojih izloga. "Većina ovoljetnih izloga je lijepo sređena i u njima se na atraktivan način ističu ljetna sniženja, a izlog Lisce je ljetni, morski, interesantan i original te je zbog toga i osvojio prvo mjesto", pojasnila je Cinkopan Korotaj.

Pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Mirna Radolović čestitala je Lisci na dobitku prestižne nagrade najljepšeg izloga grada Pule te je zatim predstavnici trgovine Branki Kondić uručila nagradu od 1.000,00 kuna i naljepnicu za najljepši izlog Ljeta 2017.

Branka Kondić iz Lisce srdačno se zahvalila Gradu Puli i TZ Pula na osvojenoj nagradi te je poručila kako je izlog svake trogivne i njen prvi kontakt s kupcem te je zbog toga iznimno važan.  

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa