Zapošljavaju renomirane tvrtke u Istri: prijavite se što prije!

0

Aminess je mjesto gdje svaki pojedinac ima priliku doprinijeti razvoju i rastu tvrtke, a trenutno je otvoreno radno mjesto Sobar/ Sobarica – Čistač/ Čistačica za rad u Grad hotelu Azur u Orebiću. Poslodavac nudi smještaj i hranu, a prijaviti se možete do 24. kolovoza.

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih poduzeća u Hrvatskoj na otočju Lošinj i Cres. Ključ Jadrankina dugogodišnjeg uspjeha je visoko educirano osoblje kojemu se omogućuju rad u poticajnom okruženju, stjecanje iskustva u struci. Trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Radnik u domaćinstvu, Kuhar te Konobar/Barmen. Na oglase se možete prijaviti do 31. kolovoza putem MojPosao.

Valamar je vodeća turistička kompanija čija strategija počiva na ulaganju na podizanju kvalitete smještaja, razvoja talenata i inovativnih usluga. Trenutno zapošljava više Suradnika u rezervacijskom centru za rad u Poreču. Idealan kandidat je SSS ekonomskog, turističkog ili srodnog smjera te napredno govori (i piše) dva strana jezika. Za kandidate izvan Istarske županije poslodavac osigurava smještaj. Prijavite se do 22. kolovoza.

Telefutura, najveći maloprodajni lanac u prodaji telekomunikacijskih usluga, trenutno zapošljava Prodajnog predstavnik za TELE2 usluge za rad u Puli. Poslodavac traži kandidata koji ima iskustvo u prodaji telekomunikacijskih usluga te posjeduje prethodno iskustvo u prodaji. Za kandidate je osigurana edukacija prije početka rada te odlični bonusi kod ostvarenja cilja. Prijavite se putem MojPosao do 1. rujna.

Labirint, softverska kompanija dio je nizozemske kompanije Cenosco BV. Rast i daljnji razvoj jedan je od ciljeva tvrtke, pa tako za radno mjesto u Puli zapošljavaju osobu na poziciji Application developer. Ukoliko imate iskustva u radu s programskim jezicima navedenima u oglasu, prijavite se do 25. kolovoza i započnite svoju karijeru u uspješnoj međunarodnoj kompaniji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa