Vinarija Kabola u užem izboru za Luxury Lifestyle Awards 2018.

0
Vinarija Kabola
Vinarija Kabola

The Luxury Travel  Guide vinariju Kabola iz Momjana odabrao je u uži izbor za Luxury Lifestyle Awards 2018. The Luxury Travel Guide ekskluzivna je globalna platforma koja predstavlja  izvrsnost i ekskluzivnost turističke ponude iz cijelog svijeta. Tim eksperata daje objektivan pogled i izdvaja najbolje hotele, spa centre, golf klubove, ekskluzivna mjesta.

Za vodič odabiru najbolje od najboljeg što se danas nudi u svijetu turističkog sektora. Kriteriji kojima se vode prilikom odabira su inovacija, dizajn, gastronomska izvrsnost, vrhunska usluga, dobro osmišljen marketing i branding, posebnost, lokacija. Svake godine Luxury Travel Guide nagrađuje turističke produkte i to za područje Europe, Amerike, Australije i Azije, te Afrike i srednjeg istoka.

Jedna od kategorija je i Luxury Lifestyle Awards, za koju je kandidirana Vinarija Kabola iz Istre, koja je time ušla je u uži izbor za osvajajanje nagrade. The Luxury Travel Guide želi skrenuti pozornost na kompanije, ali i sasvim male turističke bisere koji pružaju posjetiteljima luksuzan i poseban doživljaj. Timu vinarije Kabola ova kandidatura još je jedna od potvrda ispravne strategije, kvalitetnog brendiranja i ljepote Vinarije Kabola.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa