Martina Kaić zlatna na veslačkoj regati u Villachu

0
Martina Kaić
Martina Kaić

Veslački klub Medulin proteklog je vikenda nastupio na 56. međunarodnoj regati u Villachu, koja je u veslačkim krugovima dobro poznata po svojoj dobroj organizaciji i kvaliteti natjecatelja.

Na regati je sudjelovalo nekoliko hrvatskih veslačkih klubova, a istarski poluotok u značajnom broju predstavljali su VK Medulin te VK Arupinum za kojeg je nastupio Udovičić Nikol.

Značajne rezultate za VK Medulin postigli su Katia Naumović, koja je u kategoriji mlađih kadetkinja osvojila 2. mjesto, a Sara Lorencin je u istoj regati prošla kroz cilj kao četvrto plasirana.

Martina Kaić uvjerljivo je osvojila zlato, u skifu mlađih juniorki u konkurenciji od 30 veslačica.  Bez medalje nije ostala niti njezina starija sestra Marina Kaić, koja se u skifu seniorki u finishu izborila za srebrnu medalju.

U konkurenciji juniora u četvercu bez kormilara: Teo Ušić, Ivan Grgorović, Luka Grubeša i Mario Buršić osvojili su drugo mjesto.

„Lijepo je vidjeti da naše medulinsko veslanje postiže odlične rezultate i na međunarodnim regatama visoke kvalitete“, poručuje vodstvo kluba.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa