Vodnjan

U nedjelju 1. Trail utrka Moj kažun - La mia casita

0
Na najavi 1. Trail utrke "Moj kažun - La mia casita"
Na najavi 1. Trail utrke "Moj kažun - La mia casita"

U nedjelju 10. rujna održati će se 1. Trail utrka "Moj kažun – La mia Casita" u organizaciji Atletskog kluba – Vodnjan, u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Rok Sport Vodnjan i pod pokroviteljstvom Sportske zajednice Grada Vodnjana i Grada Vodnjana.

Program Utrke su najavili zamjenik gradonačelnika Grada Vodnjan Enea Codacci, tajnik Sportske zajednice Grada Vodnjan-Dignano Alex Ristić i Kristina Ljevar, predstavnica Društva sportske rekreacije Rok Sport Vodnjan.

Start utrke predviđen je nedjelju, 10. rujna u 9.30 sati kod Parka Kažuna, Vodnjan sjever. Utrka je dugačka oko 7 kilometara, a biti će podijeljena u dvije kategorije: muška i ženska. Na utrci se očekuje stotinjak natjecatelja. Za sve sudionike natjecanja osigurana je zakuska i prigodna sportska majica utrke. Prijaviti se može putem stranice sotinka.hr uplatom kotizacije od 50 kuna sve do dana utrke pola sata prije samog starta.

Parking je besplatan i može se lako pronaći u neposrednoj blizini Parka Kažuna.

Proglašenje pobjednika će uslijediti oko 11.30 sati, a osigurane su medalje za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji, kao i bogate sponzorske nagrade.

Atletski klub Vodnjan pod pokroviteljstvom Sportske zajednice Grada Vodnjana i Grada Vodnjan-Dignano nastavlja širiti promociju sporta, trčanja i zdravog načina života te se zahvaljuje svim pokroviteljima i sponzorima ove manifestacije i poziva sve zainteresirane da se prijave na 1. Trail utrku „Moj kažun – La mia casita“ u Vodnjanu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa