Valamar Girandella Resort nagrađen priznanjem kao vodeći hrvatski resort

0

Hoteli Valamar Riviere i ove su godine osvojili najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards i time potvrdili titulu vrhunskih hotela u Hrvatskoj koji posluju u skladu s najvišim standardima u turizmu.

Tri su Valamarova hotela dobitnici u četiri kategorije. Rabački Valamar Girandella Resort 4*/5*, iako tek otvoren ove godine, već je prepoznat kao vodeći hrvatski resort.

Petu godinu zaredom porečki hotel Valamar Riviera 4* proglašen je vodećim hrvatskim boutique hotelom, dok je hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* najbolji je u čak dvjema kategorijama - već četvrtu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a četvrti put nosi i titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj (nakon  2013., 2015. i 2016. godine).

Valamarovi hoteli su osvajanjem nagrada u sve četiri nominirane kategorije u potpunosti nadmašili konkurenciju u kojoj su se našli redom renomirani hrvatski hoteli, mnogi od njih s kategorijom pet zvjezdica.

„Kada u prvoj godini poslovanja dobijete ovakvu nagradu, čast je kudikamo veća, baš kao i odgovornost da opravdamo ovo priznanje. Valamar Riviera je ovogodišnjom investicijom Rabac pretvorila u vrhunsku odmorišnu destinaciju, što su i naši gosti i struka prepoznali kao iznimnu vrijednost. Ovo je nagrada svima nama koji neumorno radimo na pružanju vrhunske usluge i zadovoljstvu gostiju“, poručila je Karmela Višković, direktorica Valalamar Girandella Resorta.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 24. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je novine Wall Street Journal kao Oscar industrije putovanja, a nagrade World Travel Awards pokrivaju širok raspon kategorija. Kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa