Grbin brani oca: 'Bio je član domobranske bojne Pula'

0
Foto: Facebook/24sata
Foto: Facebook/24sata

'Već nekoliko godina opskurni portali optužuju mog tatu da je za vrijeme Domovinskog rata ubijao hrvatske branitelje. Do sada smo to ignorirali jer se s takvim glupostima niti tata niti ja nismo imali namjeru baviti. Ali, kada takvu klevetu širi i "uvažena" zastupnica Bruna Esih tada sam, na žalost, prisiljen reagirati. "Poštovana" kolegice, za početak, moj se tata ne zove V.G. već Slavko Grbin. Kao i mnogi drugi Istrijani '90.-ih je stao u obranu domovine i nikada se zbog toga nije busao u prsa jer je radio ono što je bila njegova dužnost. Uvrijedivši njega, uvrijedili ste Istru, Istrijane i hrvatske branitelje. Očekujem promptnu ispriku, a do tada dijelim nekoliko slika i link na povijest 1. domobranske bojne Pula, koje je moj tata bio član, možda nešto i naučite: https://hr.wikipedia.org/wiki/1._domobranska_bojna_Pula , objavio je na svom Facebook profilu saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin, donosi 24sata.

Reagirao je na objavu na Facebook stranici 'Bruna Esih' u kojoj se tvrdilo da je njegov otac u vrijeme rata pucao po Puli. Na Grbinov istup reagirao je Zlatko Hasanbegović, koji tvrdi da ta stranica nema veze s Brunom Esih.

- Riječ je o još jednom od lažnih Facebook profila Brune Esih. Mi smo tu potpuno nemoćni, prema Facebooku smo išli i tako dalje... Optužbe su potpuno neutemeljene. Nećemo se ispričati Grbinu, već očekujemo da će se gospodin Grbin ispričati gospođi Esih. Svi koji poznaju Brunu Esih znaju da to nije njezin način političkog djelovanja - kazao je Hasanbegović za N1, prenosi 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa