Evo što vas očekuje u sklopu programa 'Božićnjak u Kanfanaru'

0
Putokazi
Putokazi

Općina Kanfanar je u suradnji s Turističkom zajednicom pripremila cijeli niz događanja u prosincu, najveselijem mjesecu u godini, zajednički nazvanih Božićnjak u Kanfanaru. Već prve subote, 2. prosinca u 17 sati, u Domu mladih u Kanfanaru održat će se 2. Smotra maslinovog ulja Kanfanarštine, na kojoj će se ocijeniti 41 uzorak ulja, ali i u edukativnom dijelu čuti o aktualnostima u maslinarstvu.

U nedjelju 10. prosinca organizirati će se dvostruki program. U Galeriji Malenica će se u 17,30 sati otvoriti izložba dječjih radova nastalih u radionicama ogranka Matice hrvatske u Rovinju. U 18 sati će u Domu mladih započeti program „Vino i gitare“, gdje će uz koncert Discover benda koji će nas uz gitare podsjetiti na hitove osamdesetih, devedesetih i druge uspješnice, biti i prigodna ponuda kvalitetnih istarskih vina.

Posebno veselo bit će u nedjelju 17. prosinca, kada će se u parku na Placi s početkom u 16 sati po prvi puta upriličiti Božićni sajam. Uz zanimljivu izlagače iz cijele Kanfanarštine te prigodnu ugostiteljsku ponudu, bit će tu još mnogo zabave, kao što je vožnja vlakićem, glazbeni program te još mnogo iznenađenja. Istoga dana će se u Galeriji Malenica otvoriti izložba radova kanfanarskog bračnog para Vicel, Olge i Branka.
Djed Božićnjak dolazi u Kanfanar u petak, 22. prosinca, kada će u 17,30 sati u školskoj dvorani darivati naše najmlađe.

Tradicionalno blagdansko druženje Badnjak u Kanfanaru će kao i svake godine biti na Badnjak, 24. prosinca s početkom u 13 sati u Domu mladih. Zadnji program bit će Božićni koncert popularnih Putokaza iz Rijeke, u župnoj crkvi Svetog Silvestra u Kanfanaru, u srijedu 27. prosinca u 19 sati. Nadamo se da smo uspjeli osigurati za svakog ponešto te Vas pozivamo da posjećujete sve programe u Božićnjaku misecu u Kanfanaru.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa