Nika ivančić

Imaginarno biće ili stvor: To bi bila uloga iz snova!

0
Nika Ivančić (foto: Elle)
Nika Ivančić (foto: Elle)

Ako niste redoviti posjetitelj Istarskog narodnog kazališta za Niku Ivančić do sada još vjerojatno niste čuli. Međutim, njeno je ime privuklo pažnju javnosti kad se pojavila u glavnoj ulozi u Matanićevom najnovijem filmu “Egzorcizam”, piše Elle.

Nika je istu ulogu odigrala u istoimenoj kazalištnoj predstavi koja je u INK-u postavljena prije nego što je snimljen film, a osim toga ondje je glumila u nizu drugih predstava među kojima je i predstava “Barufe” koja joj je ove godine donijela nominaciju za Nagradu hrvatskog glumišta u kategoriji mladih umjetnika do 28 godina, piše Elle.

"Tvoja uloga iz snova?" pitala je novinarka Nives Bošnjak Niku Ivančić.

"Volim različite uloge i u svemu bi se voljela okušati, tako da je teško je izabrati samo jednu. Ali uloga iz snova sigurno bi bila uloga nekog imaginarnog bića ili stvora, može biti dobar poput Dobbyja iz Harryja Pottera ili nesretan kao Gollum iz Gospodara Prstenova. Zanimaju me takve uloge, mislim da bi bio veliki zalogaj, ali i odlična zabava stvarati takav lik. Osim toga, moj je san oduvijek bio igrati u mjuziklima i nadam se da će mi se ta prilika jednom u karijeri pružiti." odgovorila je Nika Ivančić za Elle. Cijeli razgovor ovdje.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa