Godišnje okupljanje Valamar Riviere: Gostovao Ron Kaufman

0
Ron Kaufman
Ron Kaufman

Tradicionalni godišnji skup zaposlenika Valamar Riviere okupio je ovog vikenda u Poreču oko osamsto zaposlenika iz svih destinacija u kojima Valamar posluje. Zajedničko druženje i proslava još jedne uspješne sezone započelo je vrhunskim motivacijskim predavanjem jednog od vodećih svjetskih govornika i stručnjaka za kvalitetu usluge Rona Kaufmana.

Kaufman je autor svjetskog bestsellera Uplifting Service u kojem predlaže ključne principe, aktivnosti i procese potrebne da timovi i kompanije postignu izvrsnu uslugu. Valamar je Uplifting Service počeo uvoditi još 2013. kada je kroz brojne radionice, edukacije i inovacije u poslovanju hotela i ljetovališta u suradnji s Kaufmanom educirao stotine voditelja i zaposlenika. Uplifting Service u Valamaru nagrađen je i kao najbolja HR praksa 2013. godine, a iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate u području kvalitete usluge i gostoljubivosti. Čak 93 % gostiju u Valamarovim objektima ove je godine gostoljubivost zaposlenika ocijenilo kao odličnu ili nevjerojatnu, dok je ukupno zadovoljstvo u svim hotelima, ljetovalištima i kampovima poraslo na 87 % što predstavlja izrazito visoke rezultate i na razini globalne hotelijerske industrije. U svom motivacijskom predavanju Kaufman je istaknuo kako pružati usluge znači djelovati da bi se stvorila vrijednost za nekoga drugog te da smo svi, na neki način, u uslužnoj industriji. Pritom je naglasio kako postoji šest razina usluge, a svi trebamo težiti onoj najvišoj – nevjerojatnoj usluzi.

Valamar svake godine na godišnjem okupljanju nagrađuje zaposlenike i timove koji su ostvarili izniman uspjeh i rezultate te svoje jubilarce, zaposlenike koji su u kompaniji od 10 do 45 godina – njih više od 180. Na ovogodišnjoj je svečanosti podijeljeno više od 30 nagrada u nekoliko kategorija. Valamar Diamant Hotel & Residence i Valamar Dubrovnik President Hotel odnijeli su nagrade u kategoriji hotela, a najboljim je kampom proglašen Camping Resort Lanterna. Happy People Card najbolja je ovogodišnja Valamarova inovacija, dok je Valamar Isabella Island Resort dobio nagradu za najviše oduševljene goste. Pothvat godine je realizacija najveće investicija u hrvatskom turizmu - Valamar Girandella Resort i Family Life Bellevue, a ulaganje u plaže, prometnu infrastrukturu i parking u Rapcu proglašeno je najvećim ovogodišnjim doprinosom u zajednici.

Godišnje okupljanje kruna je još jedne iznimno uspješne sezone Valamar Riviere, kao i  godine u kojoj je realizirana najveća investicija u hrvatskom turizmu – izgradnja dvaju ljetovališta u destinaciji Rabac. U posljednje tri godine kompanija je započela ciklus intenzivnih ulaganja u turističke objekte i usluge u svim destinacijama, preuzela hotele Baška i Imperial Rab, realizirala važna strateška partnerstva, više nego udvostručila vrijednost dionica i ostvarila dvoznamenkasti godišnji rast prihoda i dobiti.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa