Suzana Aflić nova predsjednica IDS-a Kanfanara

0
Predsjedništvo IDS-a Kanfanara
Predsjedništvo IDS-a Kanfanara

Na Izbornoj Skupštini podružnice IDS-a koja se ovog proteklog vikenda održala u Kanfanaru izabrano je novo predsjedništvo, fiducijari te nova predsjednica Općinske podružnice IDS-a Kanfanar. Za predsjednicu je jednoglasno izabrana Suzana Aflić koja je na ovogodišnjim lokalnim izborima ujedno bila kandidatkinja za općinsku načelnicu.

Osim novoizabrane predsjednice, izabrano je i novo predsjedništvo kojeg čine: Ivica Pokrajac, Kristijan Burić, Ante Matan i Patricia Šen, dok su za fiducijare stranke izabrani  Ivica Pokrajac i Patricija Radetić.

Na samom početku, novoizabrana predsjednica kanfanarskog IDS-a zahvalila se svom prethodniku Antonu Modestu na predanom i angažiranom radu u proteklom razdoblju te je prisutnim članovima Skupštine zahvalila na jednoglasnoj podršci kazavši kako to za nju predstavlja iznimnu čast ali i veliku odgovornost. Nadalje, dodala je kako povjerenu funkciju shvaća vrlo ozbiljno te kako će ju obnašati maksimalno transparentno i u demokratskom duhu.

- Vaše povjerenje pred mene stavlja veliku odgovornost te sam uvjerena da ćemo u duhu zajedništva ostvariti sve zacrtane ciljeve i realizirati nadolazeće projekte. Također, u ovom ću mandatu inzistirati na timskom radu te ću nastojati što je više moguće približiti politiku IDS-a našim mještanima, kazala je Aflić.

- Smatram kako novi sastav predsjedništva čine osobe prepune entuzijazma, želje i ideja, stoga vjerujem da ćemo u ovom mandatu značajno ojačati podružnicu IDS-a u Kanfanaru, zaključila je predsjednica Općinske podružnice IDS-a Kanfanar poželjevši svim izabranim članovima predsjedništva i fiducijarima uspješan i plodonosan rad.

Dosadašnji predsjednik Općinske podružnice IDS-a Kanfanar Anton Modesto čestitao je novoizabranom vodstvu podružnice kazavši kako se nada da će u ovom mandatu novo vodstvo dodatno unaprijediti rad podružnice i ostvariti još uspješnije i bolje rezultate.

Suzana Aflić

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa