Slobodna radna mjesta

U Istri se traže trgovci, mehaničari, programeri

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Uniline je jedna od vodećih turističkih tvrtki u Hrvatskoj, sa sjedištem u Puli. Upravo u svojoj središnjici zapošljavaju Key Account Managera koji će, između ostaloga kreirati i implementirati prodajne strategije i ciljeve, ugovarati poslove i pregovarati sa potencijalnim klijentima te posredovati u prodaji usluga smještaja, izleta, prijevoza. Rok prijave je 11. prosinac.

Selectio za svog klijenta, TDR & British American Tobacco traži Kemijskog inženjera. Budući zaposlenik će biti zadužen za pravovremeno dostavljanje podataka i rezultata koji su usklađeni s potrebama klijenata u svrhu kontinuiranog napretka njihovih procesa. Osim kemijskog inženjera, tvrtka zapošljava i Mehaničara od kojeg se očekuje rukovanje strojevima za izradu i pakiranje te kontinuirano poboljšanje kvalitete rada.
Dodatne informacije pronađite u oglasu na MojPosao.

Cenosco je u potrazi za osobom na poziciji Web Application Developer. Ovo radno mjesto pruža puno izazova i mogućnosti za razvoj i napredovanje, a svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 22. prosinca. U oglasu na MojPosao objavljeni su detalji.

LIDL je tvrtka poznata po svojoj brizi za zaposlenike te im osigurava atraktivnu naknadnu za rad kao i stabilna i sigurna radna mjesta. Postojećem timu možete se pridružiti na radnom mjestu Zamjenika voditelja trgovine u Poreču, Umagu, Pazinu, Zadru, Šibeniku, Vodicama, Solinu i Splitu. Prilika za prijavu na oglas čeka vas do 17. prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa