Večeras na Dubrovi grčka techno ikona Axel Karakasis

0
Axel Karakasis
Axel Karakasis

Feel Pleasure je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu postojanja i s tim partyjom podigao svoje nastupe na još jedan veći nivo... S ovom partyjem očekujemo veliki veliki broj partijanera jer isključivo za vas u Istru dovodimo jednog od utemeljitelja Techno glazbe i najpriznatijeg grčkog DJ-a Axela Karakasisa koji nas je zabavljao na Rabac Summer Festi valu 2007.

Axel trenutno promovira 10 godina svoje etikete Remain Records uz novi album i najavljuje energičan techno set u Labinu od početka do kraja! Uz njega i naše već poznate rezidente dolaze nam i Feel Pleasure prijatelji iz Česke, točnije njih četiri, redom birani voditelji i rezidenti najboljih klubova u njihovom glavnom gradu Pragu... 

Ovo će bez sumnje biti party koji će ujediniti sve prave partijanere  iz naše države i zato si rezervirajte svoju ulaznicu kod naših promotora i u svoje party kalendare zapišite 9. prosinac - Dubrova Labin.

ZA OVAJ EVENT SMO OGRANIČILI ULAZ TAKO DA ĆEMO U PONUDI IMATI SAMO 500 ULAZNICA!

See you Party people 
P.L.U.R

Tko je Axel Karakasis? 

Axel Karakasis je bez ikakve sumnje najpoznatije ime grčke techno scene. Preko 20 godina iskustva iza DJ pulta, i nešto manje u studiju, potvrđuje i opravdava status koji uživa danas na svjetskoj techno sceni. Pri vrhuncu devedesetih godina počinje biti sve više zapažen na sceni i istovremeno započinje intenzivan produkcijski rad, koji je rezultirao izdanjima za Pornographic Recordings, Intec Records, MB Elektronics i Primate. Vrlo brzo obilazi najpoznatije svjetske klubove kao grčki techno ambasador i postaje jedan od najtraženijih techno DJ-a.

Nakon mnoštva uspješnih izdanja Axel u 2007. godini pokreće Remain Records, vlastitu etiketu koja i danas uspješno plovi techno vodama. The Advent, Industrialyzer, Marco Bailey, Tom Hades, A.Paul, Spektre, Sasha Carassi i naravno Axel su samo neki od izvođača koji su dali svoj doprinos Remain etiketi, koja u listopadu 2017. slavi 10 godina postojanja uz novi Axelov album ‘Ten Chapters’.

Od samih početaka Axel Karakasis je uvijek bio vjeran techno glazbi za koju kaže da se cijelo vrijeme razvija pa samim time i svoju glazbu opisuje kao uvijek svježi techno zvuk kod kojeg je uvijek najbitnija energija.

Support Dj :
ADOO (CRO)
DEFFO (CZE)
MARCOS (CZE)
POCO LOCO (CRO)
TECH RULE (CRO)
FUNSPEED (CZE)
MYLO GLENN (CZE)
ROBERT MATT (CRO)
TECH D (CRO)

Najnovije vijesti