Prosinac idealan za novi posao, pogledajte ponudu u Istri!

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Želite raditi u stabilnoj međunarodnoj tvrtki? SPAR uskoro otvara supermarket u Poreču i Umagu te zapošljava Voditelja supermarketa! Potrebno je višegodišnje radno iskustvo u trgovini i rukovođenju zaposlenih, sposobnost motiviranja suradnika te odlične organizacijske i analitičke vještine. SPAR zapošljava i Mesara, s radnim iskustvom u mesnici, ribarnici ili trgovini, kojeg karakterizira pouzdanost, predanost i točnost u poslu. Rok prijave na oglase je 31. prosinac.

Porsche Inter Auto za poslovnici u Puli zapošljava Autolimara. Prednost kod prijave imat će osobe s minimalno srednjom stručnom spremom, koje poznaju engleski, talijanski i/ili njemački jezik (B1 razina) i imaju iskustvo rada na sličnim ili istim poslovima u VW koncernu. Prijave se zaprimaju do 20. prosinca.

Trgovina Tommy svoje ljudske potencijale želi dodatno osnažiti djelatnicima u Taru, na poziciji Poslovođe. Poslodavac nudi ugodno radno okruženje, stimulativna i redovna primanja te ostvarivanje dodatne zarade kroz sustav nagrađivanja. Na oglas se možete prijaviti do 22. prosinca.

comcross croatia je tvrtka koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Trenutno zapošljavaju Tehničara za telekomunikacije za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Zaposlenik će raditi na telekomunikacijskim mrežama, a sve detalje možete pročitati u oglasu objavljenom na MojPosao.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa