Najveći hitovi Serđa Valića: Slika mile Istre naše

0
Serđo Valić
Serđo Valić

„Slika mile Istre naše – Serđo Valić i prijatelji“ naziv je novog albuma ovog istarskog pjevača koji je nedavno ugledao svjetlo dana. Valićev novi, četvrti nosač zvuka, svojevrsni je „Greatest hits“ album na kojem je sadržano dvadeset pjesama, njegovih najboljih uradaka otpjevanih na istarskom dijalektu i s istarskom tematikom, a tu su i dva bonus tracka – dvije pjesme koje se prvi put nalaze na albumu – „Bolje krepati nego molati“ i „Pjesma o Istri“.

„Nakon dosad tri izdana albuma i preko trideset pjesama, mislim da je došlo vrijeme da nekako napravim rezime dosadašnjeg rada. Na album sam stavio sve one pjesme koje su meni najdraže, na našem dijalektu, te stare kante i svirke. Mislim da je na kraju sve dobro ispalo, jedna lijepa razglednica Istre u glazbenoj verziji“, kaže Valić.

Dodaje kako mu je također važno što su na albumu sadržani i svi dueti koje je do sada radio s mnogim poznatim imenima istarske glazbene scene, njegovim prijateljima, što i daje naziv cijelom projektu.

„ Sve su to meni dragi prijatelji, koji su sa mnom surađivali, bilo da je riječ o pjevanju, tekstu, glazbi ili aranžmanu. Ne želim nekog izostaviti, pa neću sve posebno navoditi, ali publika će sve imati prilike čuti na albumu“, zaključuje Valić.

Album je nedavno izašao iz tiska, a uskoro kreće promocija na istarskim TV i radio mrežama i ostalim medijima, te uživo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa