Privatni vrtići ukrasili odjel za pedijatriju Opće bolnice Pula

0

 

Privatni vrtići Istarske županije, kao i svake godine, ukrasili su odjel za pedijatriju Opće bolnice Pula. Djeca su tijekom proteklog mjeseca u svojim vrtićima izrađivala ukrasne  makete „Snježne šume“  i velikog snjegovića. Početkom tjedna su članovi predsjedništva Udruge privatnih vrtića Istarske županije izložili navedene radove na odjelu za pedijatriju Opće bolnice, Pula.

Vrtići koju su sudjelovali: Oblutak, Kućica od licitra, Titti, Dugin svijet, Cipelići, More, Pinokio, Šiljo, Maslačak, Slatki svijet, Zvončica, Histrići, Veseljko, Cvrčak, Dado. Uređivanje je provedeno s jednostavnom željom ljepšeg i lakšeg boravka u bolnici svoj djeci.

Uz to, predsjedništvo Udruge privatnih vrtića Istarske županije posjetilo je i Prihvatilište za beskućnike, te je uz donacije hrane, dječjim božićnim radovima uljepšalo dnevni boravak za korisnike. Još su djeca Dječjih vrtića Šiljo, Topolino, Titti, Veseljko, Cvrčak, Slatki svijet i Sunčica izradili i ukrase za njihov štand koji se nalazi na Giardinima tijekom cijelog mjeseca prosinca.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa