Valamar Riviera traži animatore za sezonu 2018.

0

Od sljedećeg tjedna Valamar Riviera kreće s audicijama za animatore koje će se održavati diljem Hrvatske, u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Rapcu, Poreču, Puli i Dubrovniku. Prva je već 22. siječnja, u zagrebačkom hotelu Dubrovnik.

Valamarov animacijski tim i ove će sezone okupiti oko 200 animatora koji će biti zaduženi za osmišljavanje i provedbu zabavnih sadržaja za goste Valamarovih objekata. Pozicija animatora idealna je za sve koji vole raditi u timu, imaju između 18 i 35 godina te dobro vladaju stranim jezicima. Traže se sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dječji animatori i odgajatelji te svestrani animatori i plesači.

Otvorene su pozicije u Poreču, Rapcu, Puntiželi, otoku Krku i Dubrovniku, a uz poticajno radno okruženje, Valamar animatorima osigurava atraktivnu mjesečnu plaću, pripremu i edukaciju za rad, mogućnost napredovanja te smještaj i prehranu.

Detaljan raspored audicija možete pronaći na web stranici valamar-riviera.com, a sve zainteresirane pozivamo da svoj životopis i prijavu pošalju već danas na sljedeće e-mail adrese: entertainment.valamar@valamar.com ili animation@valamar.com.

Najnovije vijesti