nakon rasprave

Chiara Rojnić Pašić prebačena na psihijatriju u Zagreb

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nekoliko sati nakon završetka rasprave, 19. veljače Puljanka Chiara Rojnić Pašić (33), kojoj je počelo suđenje za ubojstvo trogodišnjeg sinčića Denisa, hitno je prevezena u zatvorsku bolnicu u Zagrebu na Svetošimunskoj gdje je smještena na odjel psihijatrije, piše Jutarnji.

U pauzi rasprave njezin branitelj odvjetnik Davor Štorga rekao je kako smatra da, s obzirom na to da se njegova branjenica deset godina liječila na psihijatriji, mjesto joj je u bolnici, a ne u zatvoru, donosi Jutarnji list.

- Mogu vam samo potvrditi da je ta informacija točna i da me o tome obavijestila njezina majka. To samo potvrđuje ono što sam već rekao, a to je da je mojoj branjenici mjesto u bolnici, a ne u zatvoru. I dalje vam zbog zakonskih zapreka i tajnosti postupka ne mogu reći detalje o njezinu zdravstvenu stanju, odnosno vrsti lijekova koje uzima. No, očito je da s obzirom na to da zatvor u Puli ima zdravstveno osoblje, da je mogla biti prevezena i u pulsku bolnicu, činjenica da je prevezena u Bolnicu za osobe lišene slobode potvrđuje svu ozbiljnost njezina zdravstvenog stanja i potrebe tretmana u odgovarajućoj specijaliziranoj ustanovi za osobe lišene slobode - rekao je njezin branitelj, odvjetnik Davor Štorga za Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa