Portal Camping2Be nagradio Lanterna Premium Camping Resort

0

Valamarov Lanterna Premium Camping Resort 4* je uz priznanja vodećih europskih autoklubova, dobio i nagradu prvog portala posvećenog recenzijama korisnika usluga kampova - Camping2Be - na temelju najboljih ocjena u konkurenciji 4000 europskih kampova.

Ovo se priznanje dodjeljuje samo kampovima najvišeg standarda kvalitete te u društvo najboljih ulaze samo oni kampovi s prosječnim ocjenama između 7 i 10, a koje dodjeljuju gosti koji su svoj smještaj u kampu rezervirali putem portala www.camping2be.com. Ocjene se odnose na deset različitih kategorija, odnosno ocjenjuje se recepcija, odnos cijene i kvalitete, udobnost i čistoća, kvaliteta smještaja, opći dojam te ostali sadržaji u kampu.

Valamarovi gosti tako u svojim recenzijama hvale lokaciju i uređenje kampa, urednost i čistoću, prostrane parcele, okolicu i ugođaj, blizinu mora i zaposlenike. „Ponosni smo na još jedno dobiveno priznanje koje nam je još i vrijednije jer dolazi upravo od naših gostiju. Iznimno nam je drago da gosti prepoznaju uložen trud svih naših zaposlenika koji iz godine u godinu daju sve od sebe kako bi našim gostima pružili istinski odmor iz snova i nezaboravna sjećanja. Lanterna Premium Camping Resort ponosi se svojom vrhunskom kvalitetom smještaja i usluga, a ove sezone uvodi niz noviteta i sadržaja (nova sportska zona V Sport Park, Maro Premium Village, novi glamping šatori i plaža za goste Glamping Villagea itd.) koji će, vjerujem, oduševiti naše goste“, izjavio je direktor kamping ljetovališta Bruno Radoš.

Portal www.camping2be.com okuplja više od 4000 kampova u Europi, od čega je čak 49 iz Hrvatske (Istra, Kvarner i okolica Zadra), a najviše njih se nalazi u Francuskoj. U ovogodišnji je izbor najboljih ušlo sedam rvatskih kampova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa