Tražite posao? Preko 5.000 oglasa čeka vašu prijavu, evo što izdvajamo

0
Među slobodnim radnim mjestima ovoga tjedna je i ono vrtlara
Među slobodnim radnim mjestima ovoga tjedna je i ono vrtlara

Istarski dvori - luxury villas iznajmljuje vlastite vile za odmor stranim i domaćim klijentima. S obzirom na kontinuirani porast interesa za usluge koje pružaju, zapošljavaju Radnika na održavanju bazena i Vrtlara. Početak rada je 1. travnja, odnosno odmah za poziciju vrtlara, a ostale informacije pročitajte u oglasu na MojPosao.

UTP zapošljava Operatera postrojenja, za rukovanje acetilenskim postrojenjem, opremom i održavanje postrojenja. Prednost imaju kandidati sa položenim stručnim ispitom za rukovatelja posuda stlačenih plinova. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 28. ožujka.

Plan Adria je nova i uspješna tvrtka u kontinuiranom rastu koja je specijalizirana za prodaju i opremanje bazenskih sustava, održavanje bazena, te prodaju hidromasažnih kada, SPA opreme, sauna i kemikalija za tretiranje bazenske vode. Zbog sve veće raznolikosti projekata s ciljem uspješnog nastavka poslovanja, traže nove članove tima na poziciji Prodajnog savjetnika. Provjerite detalje na MojPosao.

Agenor automatika traži Nadzornog inženjera elektro radova za rad u Poreču, Rijeci, Zagrebu i u inozemstvu. Poslodavac očekuje osobu spremnu na putovanja, sa željom za učenjem i usavršavanjem, sklonu timskom radu s izraženim komunikacijskim vještinama. Potrebna tehnička znanja pronađite u oglasu na MojPosao i prijavite se do 11. travnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa