susret s tolušićem

Ministar Tolušić posjetio štand s vodnjanskim uljima u Bjelovaru

0

Gradonačelnik Grada Vodnjan Klaudio Vitasović sa suradnicima sudjelovao je 6. travnja na otvorenju 21. Proljetnog međunarodnog sajmu u Bjelovaru na kojem je Grad Vodnjan prezentirao ekstra djevičanska maslinova ulja vodnjanskih maslinara i gdje je najavljena manifestacija 14. Dani mladog maslinovog ulja koja će se održati u Vodnjanu od 16.-18. studenoga 2018. godine.

Grad Vodnjan je na Sajmu nastupio u suradnji sa Općinom Tinjan i Turističkom zajednicom Središnje Istre na štandu Istarske županije koja je na Sajmu bila županija partner Bjelovarsko-bilogorske županije.

Gradonačelnik Vitasović je uz pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu Istarske županije Ezia Pinzana, na izložbeno/promocijskom prostoru Istarske županije, ugostio brojne gospodarstvenike, goste i posjetitelje. Štand su, između ostalih, posjetili ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs i gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa