Franka i njen tim otputovali na Eurosong u Lisabon

0
Franka i njen tim na aerodromu (foto: Jutarnji list/Instagram)
Franka i njen tim na aerodromu (foto: Jutarnji list/Instagram)

Punih kofera i u optimističnom raspoloženju, Franka Batelić i njezina eurovizijska ekipa otputovali su u Lisabon, gdje će atraktivna pjevačica predstavljati Hrvatsku pjesmom “Crazy”, za koju je tekst napisala sama, a autor glazbe je Branimir Mihaljević, javlja Jutarnji.

Dva dana prije puta Franka je provela u žestokom ritmu posljednjih priprema. Nakon što je snimila novu, akustičnu verziju pjesme “Crazy”, u suradnji s dizajnerima brenda Envy Room pripremala haljinu za svoj nastup, a na put prema Portugalu krenula je jučer. Radilo se intenzivno, mnogo je toga trebalo pripremiti, izabrati i sašiti...

- Ne mogu previše reći o outfitu za nastup, da ne pokvarim iznenađenje. Ono što mogu reći jest da će Frankina haljina za nastup biti tamne boje i dugačka - rekao je Nikica Ivančević iz Envy Rooma. - Siguran sam da će Franka zablistati u haljini i ostaviti dojam - kaže Ivančević i dodaje da uz nju pjevačica neće nositi gotovo nikakav nakit.

Ivančević i Vjeko Franetović, drugi dizajner iz omiljenog dvojca koji nosi epitet “kraljeva vjenčanica”, a poznati su i po svojim večernjim haljinama koje obožavaju naše poznate dame, za našu su predstavnicu na Eurosongu pripremili više haljina, više kombinacija.

- Ona ima puno  obaveza u Portugalu, ne samo nastup, pa je morala biti spremna za sve prilike - objasnio je Ivančević i dodao da će odluku o outfitu za nastup Franka sa stilisticom donijeti nakon proba. - Mi smo, dakako, lagano sugerirali koju, no vidjet ćemo - rekao   je dizajner i dodao da svaki od odabranih odjevnih predmeta u povezan s pjesmom. - Ali nije “crazy” - objasnio je kroz smijeh. Franka Batelić je, pak, na društvenim mrežama pohvalila suradnju s Nikicom i Vjekom.

“Ne mogu biti sretnija od ovoga kako je sve ispalo i jedva čekam da vidite što smo vam pripremili... A vama, dečki, hvala na kreativnosti, talentu, radu, trudu i zaraznoj pozitivi! Volim vas”, napisala je pjevačica na Instagramu. Na istoj je društvenoj mreži Franka objasnila i značenje svoje tetovaže na podlaktici i povezala je s Eurosongom. “...kad se prevede sa sanskrta doslovno znači san”, napisala je i objasnila kako je u Indiji, gdje je bila na vjenčanju svojeg rođaka, upoznala ljude koji su je naučili da usprkos svim okolnostima trebate sanjati.

“... jer ako ne sanjate, za što onda živite? A znate što? Bili su u pravu. Eurosong je bio moj veliki san, a sutra letim u Lisabon kako bih stala na eurovizijsku pozornicu (i to mi još zvuči nestvarno)”, rekla je. Uz nju, u Portugal je otputovalo još 11 članova eurovizijskog tima - osim Branimira Mihaljevića, tu su i prateći vokali i Martina Ivanković, koreograf Igor Barberić, menadžer Siniša Bevanda te stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

- Franka nastupa u prvom polufinalu, 12. je na redu. Konkurencija je žešća nego u drugom polufinalu, ali nadam najboljem - rekao Branimir Mihaljević. Inače, pjesma “Crazy” nekoliko je tjedana bila u samom vrhu nacionalne top liste HR Top 40, a videospot na Frankinu i Eurovision kanalu na You Tubeu pregledan je više od milijun i pol puta, piše Jutarnji list.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa