Pulska firma Punkt najbolji mikro poduzetnik za osobe s invaliditetom

0
Marko Pavić
Marko Pavić

Ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić sudjelovao je 2. svibnja u Velikoj dvorani HUP-a na svečanoj dodjeli „Poslodavac godine za osobe s invaliditetom„ za 2017., u okviru koje je dodijelio nagradu u kategoriji „Primjer dobre prakse“.

Riječ je o projektu kojeg zajedno provode Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska udruga poslodavaca, Institut za razvoj tržišta rada, Portal Moj Posao i SOIH – Zajednica saveza osoba s invaliditetom  s ciljem poticanja zapošljavanja osoba s invaliditetom na otvorenom tržištu rada.

Najbolji poslodavac za osobe s invaliditetom u javnom sektoru je komunalna tvrtka Makarski komunalac iz Makarske. Najbolji mikro poduzetnik je pulska ugostiteljska tvrtka Punkt koja se bavi spremanjem i dostavom marendi, a kao glavni razlog za njihovu nagradu je, kako je objasnio stručni žiri, što zbog prirode posla osobe s invaliditetom rade u javnosti u svakodnevnoj interakciji s kupcima i društvenom zajednicom.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa