Nastupa na festivalu: Rita Ora želi dovesti obitelj u Poreč

0
Foto: Instagram/24sata
Foto: Instagram/24sata

Rita Ora (27) će 7. srpnja nastupiti na Rise Up festivalu u Poreču. Britanska pjevačica albanskih korijena dolazi sa sestrom Elenom (29) koja joj je menadžerica i to svojim avionom, javlja Jutarnji list. Mama Vera, psihijatrica i tata Besnik, vlasnik puba u Londonu, još nisu potvrdili da stižu s kćerkama. Ekipa koju čini 28 ljudi za Ritom dolazi autobusom.

Isti dan ondje će zapjevati i naša predstavnica na Eurosongu u Portugalu, Franka Batelić (25). Glazbenica se rodila 1990. kao Rita Sahatçiu Ora u Prištini. S majkom, ocem i sestrom  preselila se u London kada je imala samo godinu dana. Osam godina kasnije rodio se njezin brat Don (20).

Ora se kao šesnaestogodišnjakinja prijavila na britanski izbor za pjesmu koja će ići na Eurosong ‘Your Country Needs You’, no zaključila je da to ipak nije za nju i odustala. Njezin glazbeni uzlet bio je 2007. kada se pojavila u Craig Davidovoj pjesmi 'Awkward' nakon čega je Jamesu Morrisonu otpjevala prateće vokale na dvije pjesme. Uz pomoć Sarah Stennett došla je do Jay Z-ja, a ostalo je, kako kaže, povijest.

Do sada je izdala jedan album 'Ora' 2012., te imala tri turneje 'Ora tour', 'Radioactive tour' i ovogodišnju turneju 'Unnamed tour'. Glumila je 2015. u holivudskom filmu 'Lijevi kroše', a ima ulogu i u sva tri nastavka 'Pedeset nijansi sive', piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa