Otvorena izložba fotografija 'Prihvaćena'

0

U Dnevnom boravku Rojc 11. svibnja održana je izložba Gradskog društva Crvenog križa Pula povodom 6. godina rada Prihvatilišta za beskućnike Pula na kojoj su u ime Grada Pule sudjelovale zamjenica gradonačelnika Grada Pule Elena Puh Belci i pročelnica UO za društvene djelatnosti Elvira Krizmanić Marjanović.

Izložba je to autorice Snježane Bratanović pod nazivom „Prihvaćena“, a sastoji se od slika gospođe Ane koja je duže vrijeme u prihvatilištu u Puli. Auorica je izložila slike njezine svakodnevnice.

Jasna Vekić ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Pule  zahvalia se svima koji doprinose i koji pomažu. Naglasila je kako je Grad Pula u svemu velika potpora te dala riječ zamjenici gradonačelnika.

Elena Puh Belci pozdravila je prisutne u ime gradonačelnika Grada Pule, izrazila je zadovoljstvo  da Grad ima ovako jednu uspješnu ustanovu, uspješnu ekipu i građane dobra srca. Prisutni su nakon pozdravnih govora pogledali prezentaciju voditeljice prihvatilišta za beskućnike Pula ,Helene Babić,  koja je ukratko opisala rad prihvatilišta od samih početaka do danas.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa