Ukrali mu stolce i stolove: 'Dat ću 1.000 eura onome tko ih nađe'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Iz privatnog dvorišta u Valbandonu kraj Pule ukradena su 34 stolca, 18 klupa i sedam stolova vrijednih oko 30.000 kuna. Vlasnik Drago Brekalo potvrdio nam je krađu ali zbog interesa istrage od strane policije nije želio više govoriti. "Slučaj je preuzela policija, a ja nudim 1000 eura nagrade onome tko ih pronađe, kratko nam je rekao. Ukradeni inventar je vlasnik godinama koristio u beach baru Pineta u Valbandonu gdje smo zatekli vlasnikovu suprugu i kćeri u čišćenju lokala, javlja 24sata.

- Ne možemo puno govoriti ali je sigurno trebao kamion da ih se odnese jer su je to masivni namještaj izrađen po narudžbi. To su stolci od hrastovine teški oko 40-tak kilograma"kazale su supruga D.B., te kćeri I.M.  i P.M. Vlasnik ukradenog inventara je i na Facebooku podijelio objavu o ovoj bizarnoj krađi,sa ponudom nagrade od tisuću eura.
 
Ukradeni stolovi, stolovi,stolci i klupe bili su spremljeni za ovu turističku sezonu u pomoćnom objektu koji je bio zaključan a koji se nalazi oko 150 metara od kuće u kojoj vlasnik živi s obitelji.

- Zadnji put vidjeli smo ih 2. svibnja, kada smo dio namještaja vraćali nakon fešte za 1.maj. Kada smo ih sutradan htjeli premjestiti na obalu kod bara, vidjeli smo da je sve ukradeno. kazala je supruga. Slučaj je u četvrtak prijavljen policiji, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa