Tražite posao? Evo gdje ga možete naći!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

British American Tobacco zapošljava osobu na poziciji Operations Finance Manager. Potrebna je visokoškolska diploma iz područja ekonomije, 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, odlično poznavanje engleskog jezika te poznavanje relevantnih financijskih alata i sustava kao što su SAP/HFM/BI/BCP . Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 20. lipnja.

Crodux derivati u potrazi su za Prodavačima-konobarima u više gradova: Benkovac, Zadar, Perušić, Sveti Ivan Zelina, Stupnik, Zagreb, Sveti Križ Začretje, Novigrad, Poreč, Umag, Rupa, Tuhobić, Rijeka, Varaždin, Kaštel Štafilić, Kaštel Sućurac. Opis posla i uvjeti vas čekaju u oglasu na MojPosao.

Tisak, najveći maloprodajni lanac kioska zapošljava više Dostavljača na motoru. Mjesto rada: Split, Zadar, Makarska, Dubrovnik, Zagreb, Sesvete, Vrbovec, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Rijeka, Šibenik, Pula, Žminj, Poreč, Ivanić Grad. Ako ste zainteresirani, pošaljite prijavu putem portala MojPosao ili slanjem na fizičku adresu navedenu u oglasu.

Cenosco, tvrtka sa sjedištem u Puli, traži 3D Developera. Što se očekuje od budućeg zaposlenika, a što znači raditi u Cenoscu, možete pročitati na MojPosao. Prijave možete slati do 19. lipnja.

Trgovačko društvo Logista zapošljava Prodajnog savjetnika u maloprodaji za prodaju Vipnet telekomunikacijskih usluga i proizvoda, mobilnih telefona i dodatne opreme te za savjetovanje i pružanje usluge kupcima. Poslodavac nudi stimulativni sustav nagrađivanja, mogućnost kreiranja vlastite zarade bez gornje granice, mentorstvo, edukaciju i razvoj prodajnih vještina. Prijavite se na oglas do 26. lipnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa