Mila Elegović i Bruno Krajcar večeras na Forumu

0
Mila Elegović i Bruno Krajcar
Mila Elegović i Bruno Krajcar

- Nakon što su protekle godine nastupili ispred katedrale, godinu ranije na glavnom gradskom trgu, Forumu, ispred Augustova hrama, a prije dvije godine u dvorištu Povijesnog i pomorskog muzeja na Kaštelu u Puli, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar, te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će pjevati zajedno uoči prvog dana ljeta u sklopu projektaa „Jednog ljeta u Puli“.

Koncert će se održati večeras (srijeda) u 21.05 sati na Forumu, ispred Augustovog hrama a glazbenike će pratiti orkestar VIIS Novis iz Pule, sastavljen od 17 vrsnih mladih i ambicioznih istarskih glazbenika, koji će izvoditi već poznate skladbe ovog tandema u sasvim novom ugođaju. Koncert će se održati u srijedu, 20. lipnja u 21.05 sati na Forumu, ispred Augustovog hrama. Glazbenike će pratiti orkestar VIIS Novis iz Pule, sastavljen od 17 vrsnih mladih i ambicioznih istarskih glazbenika, koji će izvoditi već poznate skladbe ovog tandema u sasvim novom ugođaju.

Orkestar je oformljen inicijativom Petra Matoševića i Sandre Petrović Dishpalli s ciljem promicanja domaćih kompozitora i njihovih djela, stoga se velikim entuzijazmom krenulo u realizaciju navedenog projekta, u želji da se postave temelji orkestru koji će biti baza za kvalitetne i odabrane projekte. Koncert organiziraju Grad Pula, Turistička zajednica grada Pule uz podršku Tehnomonta i Rudana Žminj.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa