Trebate posao? U Valamar Rivieri mjesta još uvijek ima

0

S produženim vikendom krenula je i turistička sezona na našoj obali. Turisti su već stigli, pune se gradovi, kampovi i hoteli te kreću manifestacije koje dodatno obogaćuju destinacijsku ponudu i ljetne doživljaje. S turističkom sezonom pune se i radna mjesta. No, za one koji još nisu pronašli svoj posao za ovu sezonu, mjesta još uvijek ima.

U najvećoj turističkoj kompaniji, Valamar Rivieri ostalo je nekoliko radnih mjesta i to u Marina Camping Resortu 4* i Valamar Girandella Resortu 4*. Traže se konobari i pomoćni kuhari, a očekuje ih posao u dinamičnom i poticajnom okruženju u vodećoj hotelskoj kompaniji s 30 hotela i ljetovališta te 15 kamping ljetovališta od Istre do Dubrovnika. Svim svojim zaposlenicima Valamar jamči minimalna neto primanja u iznosu od 5 do 7 i pol tisuća kuna, a zbog kontinuiranih ulaganja u razvoj individualnih karijera zaposlenika jedanaestu je godinu zaredom nagrađen certifikatom Poslodavac partner.

Uz to, Valamar Riviera zaposlenicima osigurava brojne programe edukacije te specijalizirane programe obrazovanja i usavršavanja i kao takav predstavlja odlično polazište za razvitak karijere u turizmu. Kao najveća turistička kompanija u Hrvatskoj ove sezone zapošljava 6.600 djelatnika, a upravo je sezonski posao prvi korak prema stalnom cjelogodišnjem poslu i razvoju karijere u najvećoj turističkoj kompaniji u zemlji.

Otvorene pozicije u Marina Camping Resortu 4*:
-
Konobar

Otvorene pozicije u Valamar Girandella resortu 4*:
-
Konobar
- Pomoćni kuhar

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.dobarposaouvalamaru.com (odabrati destinaciju rada „Rabac“), na broj telefona (052)862 046 ili osobno u Uredu ljudskih potencijala na adresi Ulica Slobode 80, Rabac.

Najnovije vijesti