Radnika u Pazinu zahvatila vatra, dobio teške opekline

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Dana 12. srpnja u 11.54 sati zaprimljena je dojava o nesreći na radu u pazinskoj tvrtci za proizvodnju namještaja „Internova“ u kojoj se jedan djelatnik zapalio ali su ga prisutni uspjeli ugasiti. Ozlijeđeni djelatnik je kolima Hitne medicinske pomoći Pazin s teškim opeklinama prevezen u centar za opekline KBC-a Rijeka na daljnju medicinsku obradu. O slučaju ozljede na radu je odmah izvješten OKC Pula, te inspektor zašite na radu u Rijeci.

Policijska uprava istarska objavila je da je pazinska policija zaprimila dojavu da su u prostorijama pravne osobe u Ulici Gradskih igrališta u Pazinu, ozlijeđena dva djelatnika. Dolaskom policije na mjesto događaja, utvrđeno je da se nesreća dogodila kada su 27-godišnjak i 28-godišnjak pripremali boju za lakiranje te je, na sada na neutvrđen način, izbio požar koji je zahvatio zapaljive materijale te odjeću djelatnika, koji su pritom zadobili opekotine.

Požar su ugasili drugi djelatnici. Ozlijeđenim djelatnicima pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, gdje je utvrđeno da je 28-godišnjak teže, a 27-godišnjak lakše ozlijeđen. Na mjestu događaja obavljen je očevid te policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa