Alen Vitasović: 'Sam Bog nam je poslao Dalića za izbornika'

0
Alen Vitasović (foto: 24sata)
Alen Vitasović (foto: 24sata)

Tek će se pokazati koliki je uspjeh postigla hrvatska nogometna reprezentacija, kaže Alen Vitasović (50). Pjevač ističe da je ulazak Hrvatske u finale Svjetskog nogometnog prvenstva zaista velika stvar za naš narod. - Imamo istinski vrhunske igrače i bit ćemo svjetski prvaci! - uvjeren je Vitasović. Oduševljen je radom izbornika Zlatka Dalića, piše 24sata.

-Sam Bog nam je dao ovakvog izbornika. Svakom riječju koju je taj čovjek rekao vidjelo se da je pošten, skroman i ponizan - nahvalio ga je pjevač. Utakmice reprezentacije obično gleda kod kuće, jer se u kafićima i na trgovima ne može usredotočiti.

- Znao sam da ćemo pobijediti Engleze pa nisam bio jako nervozan jer sam sve vrijeme vjerovao u pobjedu - prepričava Alen.

Finale Svjetskog prvenstva također će gledati u svoja četiri zida. - Nakon teških utakmica ne mogu se zabavljati. Potreban mi je odmor od nervoze i stresa, tako da ću pobjedu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu proslaviti tek oko srijede na roštilju s prijateljima - zaključio je Vitasović, donosi 24sata.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa