Tražiš posao? Pronašli smo neke zanimljive oglase za tebe

0
Ilustracija (foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)
Ilustracija (foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike. SOKOL d.o.o. traži više izvršitelja za poziciju Zaštitar - čuvar (m/ž). Potrebno je imati završenu osnovnu ili srednju školu, a zaštitarska licenca je poželjna, ali nije uvjet (ukoliko kandidat ne posjeduje dopuštenje za obavljanje poslova zaštitara, troškove edukacije snosi poslodavac). Raspored na radno mjesto dodjeljuje se što bliže mjestu stanovanja, a prijaviti se možeš do 30. rujna.

Pisinium d.o.o., renomirani proizvođač istarskih mesnih specijaliteta s 25. godišnjom tradicijom traži proaktivnu, dinamičnu i iskusnu osobu za radno mjesto Voditelj skladišta (m/ž). Posao uključuje organizaciju, koordiniranje, upravljanje, dokumentiranje i kontroliranje rada u skladištu (gotovih proizvoda i poluproizvoda, ambalaže, reklamacijskog skladišta), nadziranje ulaza i izlaza poluproizvoda i gotove robe i slično. Potrebno je imati barem godinu dana iskustva, a oglas za rad u Pazinu je aktivan do 6. listopada.

Farmacia je u Hrvatskoj najveći lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica. Njihovi kolege Farmaceuti i Farmaceutski tehničari ovih dana predano rade na tome da opskrba lijekovima i higijenskim potrepštinama ne bude prekinuta kako bi građani imali sve što im je potrebno da ostanu zdravi i sigurni. Ako im se želiš pridružiti, nude ti priliku u svom timu na poziciji Farmaceut (m/ž) u kojem su ljudi i njihov razvoj na prvom mjestu. Važan im je svaki pojedinac, stoga osiguravaju besplatne sistematske preglede za sve kolege, slobodno vrijeme za pripremu roditelja prvašića za prvi školski dan te volonterske i sportske aktivnosti za zdrav duh i tijelo. Ovaj oglas je aktivan do 21. listopada.

Novasol turistička agencija je lider na tržištu privatnog smještaja već 50 godina, a sada potražuju više ambicioznih i komunikativnih osoba za radno mjesto Agent u privatnom smještaju (m/ž). Radi se o terenskom poslu, odnosno zaključivanju ugovora s novim iznajmljivačima. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, razvijene komunikacijske i prodajne vještine te vozačku dozvolu B kategorije. Nude profesionalnu edukaciju te konstantnu podršku i mogućnost napredovanja. Svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 1. listopada.

KONTROL BIRO d.o.o. raspisuje natječaj za Ispitivače - elektrotehničare/bacc.ing.el./mag.ing.el. (m/ž) koji će obavljati poslove prema propisima zaštite na radu i zaštite od požara. Nude mogućnost kontinuiranog obrazovanja i druge benefite prema dogovoru. Potrebno je imati barem godinu dana radnog iskustva te tečno govoriti engleski. Životopis u Europass formatu možete poslati do 24. rujna.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa