Mada Peršić:

‘Baka se rasplakala kada je čula da sam nominirana za Zlatni Studio‘

0
Mada Peršić (foto: Josip Regović/PIXSELL)
Mada Peršić (foto: Josip Regović/PIXSELL)

Među nominiranima za najbolju žensku ulogu u kazalištu za prestižnu medijsku nagradu Zlatni Studio jest i naša mlada glumica Mada Peršić, koja je nominaciju zaradila zahvaljujući svojoj ulozi u predstavi "Tosca" Istarskog narodnog kazališta u Puli. Kaže kako je predstava odigrana samo tjedan dana prije no što su epidemiolozi odlučili zatvoriti kazališta, odnosno odrediti "lockdown", piše Jutarnji.

- Svi smo do posljednjeg trenutka navijali da uspijemo odigrati predstavu. Zahvalna sam što mi je INK pružio ljubav i mogućnost da nastupim u toj predstavi, iako je godina bila vrlo zathjevna. U INK-u sam, zahvaljujuću njima, nastupila u čak tri predstave. Unatoč svemu, uspjeli smo je odigrati, gotovo u posljednji trenutak - kaže Mada Peršić koja je presretna što je ove godine nominirana za nagradu Jutarnjeg lista.

 

Kaže kako je čitava obitelj uz nju, a najviše je sretna baka, koja se čak i rasplakala kada je doznala da joj je unuka nominirana za Zlatni Studio. Unuci je rekla i kako je oduševljena fotografijom koju smo objavili, javlja Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa