Privremena regulacija na Premanturskoj u Puli

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Trgovačkom društvu Cesta Pula odobreno je uvođenje privremene prometne regulacije po etapi B na Cesti Prekomorskih brigada, Ulici Marsovo polje, Valdabečkom putu, Mihovilovićevoj ulici, Premanturskoj cesti, Kavrerskom putu, Ulici Dolinka i Medulinskoj cesti i jednosmjernom proboju sa Mihovilovićeve ulice na Premantursku cestu, za nastavak aktivnosti u sklopu projekta rekonstrukcije Premanturske ceste i Wolffove ulice.

Predmetna privremena regulacija prometa sastoji se od do sadašnje regulacije prometa na koju se nadovezuje zatvaranje dodatnih 200 metara Premanturske ceste od Wolffove ulice do spoja sa županijskom cestom ŽC5119. Ista dionica zatvara se za sav promet osim za vozila gradilišta i stanare koji su do sada taj dio ceste koristili kao obilazni put. Ostali obilazni putevi ostaju isti.

Temeljem zahtjeva izvođača odobrenje za predmetnu regulaciju prometa izdano je za razdoblje od 11. siječna do 28. ožujka. Podsjetimo, realizacija cjelovitog projekta za koji je provedena zajednička nabava s društvom Vodovod Pula d.o.o. započela je 9. studenog 2020. godine s ukupnim rokom izvođenja od 150 dana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa