pula

Privremena regulacija zbog obnove Paduljskog puta

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Nakon ovotjednog uvođenje u posao izvođača radova na rekonstrukciji Paduljskog puta, trgovačko društvo Cesta je izvršilo pripremu terena odnosno gradilišta te se od 22. travnja uvodi privremena regulacija prometa na način da se dio Paduljskog puta od kućnog broja 72 do raskrižja sa Štinjanskom cestom zatvara za sav promet uz osigurane obilazne pravce preko Fažanske ceste u oba smjera. Ista privremena regulacija prometa bit će na snazi do 17. kolovoza.

Nakon što je dovršena rekonstrukcija Premanturske ceste s novoizgrađenim rotorom, izgrađena Wolffova ulica te započeti radovi na rekonstrukciji I. faze Valdebečkog puta, rekonstrukcija i izgradnja prve dionice Paduljskog puta u dužini od oko 550 metara predstavlja još jedan značajan kapitalni infrastrukturni projekt Grada Pule.

Uz rekonstrukciju prometne površine zahvat uključuje i izgradnju nogostupa, javne rasvjete i oborinske odvodnje te će se unutar istog zahvata  izgraditi i vodovodna mreža i sustav javne odvodnje. Rok izvođenja radova je 120 dana.

 

Za navedeni je zahvat, nakon provedbe zajedničke javne nabave s Vodovodom Pula i Pragrandom zaključen Okvirni sporazum vrijedan gotovo 6 milijuna kuna. Nadzor će obavljati Via ing. Ovom prilikom mole se građani za strpljenje i razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa