kontrola izbornih materijala

Ferić traži uvid za Pulu, Pazin, Buzet, Poreč, Labin i Rovinj

0
Danijel Ferić
Danijel Ferić

Županijsko izborno povjerenstvo odobrilo je Danijelu Feriću, na njegov zahtjev, da izvrši uvid u izborne materijale za gradove Pulu, Pazin i Buzet te općinu Medulin. Nešto kasnije, kandidat SDP-a za župana tražio je i uvid u izborne materijale za gradove Poreč, Labin i Rovinj te općinu Gračišće, i to zbog, kako je napisao, "uočenih nepravilnosti". "Ovisno o novim saznanjima nije isključeno da ćemo tražiti i dodatne uvide", napisao je Ferić u dopisu ŽIP-u.

 ŽIP je Feriću 31. svibnja dostavio rješenje kojim se promatračima SDP-a koji su upisani u Aplikaciju promatrača dopušta uvid u izborni materijal.

 

"Pozivamo vas da što žurnije ovom Izbornom povjerenstvu na mail zip.istarska@izbori.hr dostavite popis gradova i općina u kojima želite izvršiti uvid u izborni materijal, a kako bi mogli gradska i općinska izborna povjerenstva obavijestiti da se organizira uvid u izborni materijal u navedenom mjestu i u navedenom vremenu.", odgovorili su iz ŽIP-a Feriću nakon čega im je dostavljen popis gore spomenutih gradova.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa