Nogometno igralište u Kanfanaru dobilo novu ogradu

0

Oko nogometnog igrališta u Kanfanaru postavljena je nova zaštitna ograda s južne i zapadne strane u dužini od 110 metara. Ovime je dovršen projekt postavljanja nove ograde oko igrališta započet prije dvije godine, kada je dijelom radove sufinancirao i Nogometni savez Istarske županije. Na taj način povećana je sigurnost na igralištu kako za igrače tako i za gledatelje, ali i uređen okoliš te izgled ulica koje okružuju ovaj sportski objekt. Radove vrijedne 60 tisuća kuna izvelo je poduzeće Metallum iz Pićna. 

Uz prostorije svlačionica na igralištu prethodno je uređeno i spremište za čuvanje rekvizita i alata za održavanje nogometnog terena, a te je radove izvelo kanfanasrko poduzeće Banovac metali.

 

Općina Kanfanar je u protekle tri godine kontinuirano ulagala u održavanje nogometnog igrališta i popratnu infrastrukturu s ciljem poboljšanja uvjeta rada i sigurnosti. Tako će kanfanarske nogometaše na prozivci  2. kolovoza dočekati ugodne novine na i oko terena. Inače, NK Kanfanar će u sljedećoj natjecateljskoj sezoni imati čak pet selekcija u natjecanju: početnike, prednatjecatelje, pionire, juniore i seniore koji se natječu u 2. ŽNLI. Veliki broj djece u klubu i dobar rad s mlađim kategorijama bio je i glavni motiv za ulaganje u poboljšanje uvjeta rada na sportskom igralištu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa