U Medulinu se turisti mogu testirati na Covid 19 i subotom

0
Covid test point u Medulinu
Covid test point u Medulinu

Na Covid test pointu u Medulinu od 31. srpnja turisti će se moći testirati i subotom. Medulinski Covid test point smješten na Brajdinama kod mula Štraminjoni na sportskom igralištu iza restorana Mižerija do sad je radio ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati, a sad će biti otvoren još jedan dan zbog povećanog broja gostiju koji borave na Medulin Rivijeri, ali i zbog toga da testiranje bude dostupnije onima koji se tijekom vikenda vraćaju svojim kućama.

U dogovoru s Turističkom zajednicom koja je bila i inicijator otvaranja Covid test pointa testiranje provodi Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije u suradnji sa Specijalnom bolnicom  Medico.

Osim u Medulinu turisti koji borave na Medulin Rivijeri mogu se testirati i na Covid test pointu u Banjolama na adresi Kamik 36, ovaj punkt nalazi se iza benzinske postaje Petrol, kod rekciklažnog dvorišta MedEko. Otvoren je ponedjeljkom srijedom i petkom od 12 do 14 sati.

 

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kuna, a za PCR-test potrebno je izdvojiti 375,00 kuna.

Rezultati brzog antigenskog testa poznati su dva sata nakon uzorkovanja, a PCR testa sljedećeg dana.

Prijavu za testiranje moguće je izvršiti i putem aplikacije app.medico.hr.

"Bude li se ukazala potreba otvorit ćemo još još jedan punkt za testiranje turista, a sve u želji da im se omogući brz i siguran povratak njihovim kućama", kazao nam je direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa